Kuidas sündis KUFTA softshell kombekas Emma?

Postitatud Anete Mokrik -

Kufta tooted on loodud neile, kes peavad oluliseks nii ilu kui ka praktilisust. Järgnevalt toome välja head omadused ja detailid, mida pidasime oluliseks Emma kombeka disainimisel.

Peame oluliseks eelkõige pisidetaile. Näiteks on Kufta Emma kombel kvaliteetne ja ilusa disainiga lukk, mis on piisavalt pikk, et last mugavalt riietada. Samas pidasime oluliseks, et lukk ei oleks liiga pikk - lahendus? Täpselt paraja pikkusega lukk. Vaata Emma kombekat siit.

Soonikud, soonikud soonikud - aga miks? Esiteks on varrukate ja jalgade soonikud võimalik tagasi keerata ning kombet kanda veidikene varem. Teiseks on kaela ja kapuutsi soonikud tõmbavad kombe mõnusalt keha ligi, et kuskilt tuul sisse ei vuhiseks. Soonikute värvi oleme igale kombele valinud tumeda, et vältida kiiret määrdumist. Tead ju küll - oh neid lapsi.

   

Eemaldatav kapuuts. Iga ema teab, et see hädavajalik, eriti autosõidu puhul. Kufta Emma kombe on piisavalt ruumikas, et igal lapsel oleks selles mugav mängida aga mitte nii suur, et kleenukesed puhta kombe sisse kaduma läheks.

Mustrilised kangad on valitud ja disainitud selliselt, et peale pikka päeva mänguväljakul saab ka poest läbi hüpata. Olegem ausad, me kõik oleme seda teinud. Tore on see, et Kufta puhul muster ja määrdumine sulanduvad kokku. Kas pole mitte imeline.. ja tegelt, keegi ei teagi kui must (aga õnnelik) su laps on.


Jaga seda postitust



← Eelnevad postitused Uus postitus →