Räägime kangastest - miks võiksin valida KUFTA softshelli?

Postitatud Merit Mäsak -

Räägime KUFTAs tihtipeale, kui hea materjal on softshell. Kuidas see on tuulekindel, veekindel ning kuidas sellel on parimad omadused meie kliimas riiete materjalide valikul.

Mida see softshell siis endast õigupoolest kujutab?

Lihtsamalt öeldes on softshell kootud spordiriie, mis on valmistatud kolmest kihist. Väline kiht on vetthülgav ja veniv, kas kahe- või neljasuunalise venitusega. Keskmine kiht on nii vee- kui tuulekindel, kuid samas hingav.

  

Kehale kõige lähemal asuv sisemine kiht on harjatud, pakkudes pehmet ''isolatsiooni''. Seega on softshell kangas, mis on mugav ja liikuv, kuid samal ajal vee- ja tuulekindel. Vaatamata sellele, et softshell koosneb küll mitmest kihist, on see kerge. Softshell on ideaalne valik, kui otsid mitmekülgset kihti, mida saab kanda üksi või kombineerida isoleerivate kihtide või kõva kestaga väliskihiga.

Mis vahe on tavalisel jakil ja softshelli jakil?

Tegelikult võib öelda, et see, mis muudab softshelli jope tavalisest jakist erinevaks, on selle erilised omadused. Tavaline jope on vaid täiendav isolatsioonikiht. Softshellil on lisaisolatsioonikiht, kuid see on ühendatud vee- ja tuulekindla kihiga, mis on paindlik ja hingav. Softshell sobibki kõikide nende omadustega eriti mugavaks valikuks lasteriiete disainimisel, kuna softshell sobib kenasti ka füüsiliseks tegevuseks.

Jah, meie KUFTAS arvame, et softshell on hämmastav!


Jaga seda postitust



Uus postitus →